ДесиСлава проговори за наднорменото си тегло: Певицата засипана с обидни и дори грозни коментари относно външния си вид

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пищните извивки на Десислава отдавна са по-коментирани, отколкото вокалната й дарба и дори личният й живот. Макар мнозина да защитават блондинката и да одобряват формите й, не са малко и тези, които смятат, че е недопустимо да е толкова дебела, тъй като е чалга звезда.
Неодавна Десислава си пусна лайф видео в Инстаграм, чрез което комуникира с феновете си в реално време. Всеки можеше да пише и да й задава всякакви въпроси, но разбира се, певицата сама решаваше как да отговори, пише „Галерия“.
Докато течеше въпросното лайф видео, Десислава беше засипана с обидни и дори грозни коментари относно външния си вид. „Грозна си“ и „Ошишкала си се“, бяха сред най-често срещаните изказвания.
Поп фолк дивата Десислава показа целулит и дебели крака на плажа СНИМКИДecиcлaвa лъcнa пo бaнcĸи, пoчитaтeлитe й yжaceни oт глeдĸaтa Дecиcлaвa oтдaвнa нe иcĸa дa влизa в c…Aug 25 2019vijti.com

Десислава се опита да ги неглижира и да прояви чувство за хумор и самоирония. „Да, доста съм се ошишкала. Започнах да тренирам, но не знам кога ще отида отново в залата“, заяви саркастично певицата.
За да покаже, че вече не обръща внимание на забележките за външния си вид, попита приятеля си Благой кога ще хапнат някакво десертче. Гаджето й, като истински кавалер, й даде рамо и отсече, че пожелава на всяка жена на годините на Десислава да изглежда като нея.

Междувременно се разбра от какво пълнее певицата.
Здравословен проблем стои зад драстичното напълняване на Десислава, смятат нейни колеги от „Пайнер“, които също са изумени от рязкото качване на килограмите.
Те са в недоумение от външния вид на певицата, която тежи поне 30 килограма над нормата. Хора, с които блондинката работи по песните си, разкриват, че всъщност тя далеч не е лакома и най-вероятно има хормонален проблем.
Такъв тип заболявания са все по-често срещани сред жените и причиняват именно драстично напълняване без възможност за сваляне на натрупаните килограми, пише „Галерия“.

Наднорменото тегло обаче е тема табу за певицата и никой около нея не смее да я пита нищо по въпроса. Отдавна Десислава качва снимки само до кръста, а фотографите в заведенията избягват да я снимат в цял ръст и отблизо, за да не я компенсират. В крайна сметка обаче феновете й са категорични, че за една певица най-важен е гласът, а всичко останало е второстепенно.
Източник: show.blitz.bg
Фолк звездата ДесиСлава търпи подигравки и обиди дори от най-близкитеOтĸaĸтo poди втopия cи cин, ДecиCлaвa ce пpeвъpнa в цeнтъp нa пoдигpaвĸи и пpиcмex oт нeдoбpoжeлaтeл…Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!