Десислава: Намалявам ги. Твърдо!

Останалата на второ място във ВИП Брадър – Десислава, в миролюбив разговор за шоуто, хонорарите, силикона и Христина
30 апр 2007 16:16,
Десислава: Намалявам ги. Твърдо!
Десислава смята, че бюстът й я прави по-едра. Снимки: Булфото
След вчерашната обтегната обстановка, избухването на Маги и забележките на Тишо за пиенето на Катето Евро, днешното интервю с Деси беше в пъти по-миролюбиво.

Русокосата фолк-дива тъкмо се беше върнала от концерт в Кипър, носеше фешън шапка и показа за пореден път, че звездите също плачат.

Как мина концертът в Кипър?

Беше много успешно, хората там работят много и бяха зажаднели за забавление. Азис и Катето Евро ме посрещнаха на летището, ходихме на ресторант, там се запознах с приятелите на Катето, беше много забавно.

Посрещнаха ме с аплодисменти и казаха, че аз съм тяхната победителка.

Как прие края на шоуто?

Ще излъжа, ако кажа, че не бях изненадана. Понякога животът ти поднася неща, за които няма как да си готов и трябва да ги приемаш.

Не мога да се сърдя на никого, благодарна съм на всички, които са гласували за мен.

Чувствам се по-обичана от когато и да е било. Спечелила съм и нови почитатели. Радвам се, че хората са разбрали, че пея не само поп-фолк.

Калин Вельов каза, че сама ще излезеш от този стил музика...

Много се радвам, че благодарение на шоуто хората видяха, че пея различни неща. В новия ми албум половината парчета са поп.

За съжаление има хора в България, които все още са тесногръди и като чуят името ми и казват „Това е поп-фолк“ и край. За това някои радиа и телевизии никога не пускат мои парчета, макар те изобщо да не са чалга.

За някои винаги ще остана „гадна чалгаджийка“, каквото и да изпея.

Как оценяваш участието си в Къщата? С какво мислиш не се хареса на публиката, че тя гласува за Христина?

Няма идеални хора. Аз имам своите добри и лоши качества. Явно не съм се харесала толкова много на хората. Знам, че през цялата последна седмица съм водила в гласуването, промяната е дошла в последния момент.

Ценното за мен е, че успях да покажа каква съм, че се държах така, както се държа, без да се срамувам от това, което съм.

Не съм се замисляла дали поведението ми ще се хареса или не на хората.

Това, от което се въздържах, беше една моя не много добра черта – когато се ядосам много, особено когато шофирам, говоря цинизми. Докато бяхме в Къщата, се съобразявах с това, че ни гледат и много деца, и това е единственото, което скрих от себе си.

Явно много хора са припознали себе си в Христина и затова са гласували за нея. За мен тя не беше много положителен герой – раздразнителна, нервна...

Христина обвини теб за нервните си изблици, заради поведението ти в Къщата.

Христина има проблеми, но не с мен, а със съпруга си. Маги каза, че неговите очи се въртят като ротативки – той явно е такъв човек. Не съм имала никакви апетити към Здравко, ако имах – щеше да си проличи.

А дори да имах нещо към него, нямаше да направя нищо, защото не бих паднала до там да се опитвам да съблазнявам женен мъж.

Синът ти беше много щастлив, че те вижда. Как му се е отразило отсъствието ти?

Майки (всъщност се казва Михаил, но е роден в щатите и Майки е дошло някак от самосебе си – бел.авт) докато съм била в Къщата, той е звънял на моята ПР-ка и й казвал „Моля те, когато се видиш с Биг Брадър, кажи му да предаде на мама, че много я обичам, че е най-красивата...“, все неща, които едно дете може да каже за майка си.

Това, което много ме обиди в поведението на Хриси, беше именно това, че ме нарече безотговорна майка и че не искала съвети от жена, която не вижда сина си с месеци.

Тук Деси се разплака, извини се за слабостта си и отново се усмихна – бел.авт.

Никога не съм давала съвети на Христина как да си гледа детето. Просто споделих с Катето, че не намирам за хубаво това, че го тъпче насила с бисквити. А Хриси направи от това голям проблем.

Има ли мъж до теб в момента? И ако има, той как прие участието ти в Къщата?

Да, имам приятел. Той в началото не ме подкрепи за участието, но после, когато се чухме след края на предаването, беше много разочарован, че не съм спечелила. Беше активизирал приятелите си да гласуват за мен.

Той как реагира на предизвикателното ти поведение в Къщата?

Не сме дори говорили за това. Той ме разбира добре и знае, че аз съм артист и когато съм по-емоционална, реагирам по-емоционално.

Причина за това ми поведение беше всъщност Азис. Ние с него обичаме да се дразним, да си позираме един на друг. Той може да оценява подобно поведение и го направих заради него, да го зарадвам преди да излезе от Къщата.

Ако приятелите ти не бяха в Къщата, щеше ли да се съгласиш да участваш?

Вероятно не, защото много исках да има някой до мен вътре. Аз не съм агресивна, прекалено дипломатична съм и се притеснявах дали няма да има хора, които да се заяждат с мен.

Предпочитам да си мълча, за да не се получават конфликти, да не обидя някого. От този страх често не изказвам мнението си, но това не означава, че нямам такова, разбира се.

Кой те разочарова и кой те изненада приятно в Къщата?

Разочарова ме най-много Венета. Тя много се беше захванала за това, че има схеми, конспирации.

Тя не разчиташе на собствените си качества, а искаше да печели дивиденти на гърба на другите – като задава провокиращи и обиждащи въпроси.

А имаше ли такава конспирация?

Не, нямаше такова нещо. Аз не влязох с мисълта да спечеля наградата. Исках да намеря нови приятели, защото, колкото и драматично да звучи, заради работата си съм доста самотна.

Исках да намеря хора, които да са от моя бранш, да ме разбират. Мисля, че намерих такива в лицето на Катето, Калин, Маги.

Говори се, че почти всички участници в този сезон сте взели хонорар за участието си. Ти взе ли?

Да, взех сума, която да отговаря на парите, които щях да спечеля, ако ходех на участия през този един месец. Рекламата, която си направихме всички ние с участието си в предаването, мисля, че е много по-ценна от това, което загубихме навън за този месец.

Как инвестираш парите си? Някои звезди отварят ресторанти, магазини...

Голяма част от парите си влагам отново в нови клипове, песни, костюми. Е, успявам и да спестявам малко, но в нашата сфера летвата се вдигна много високо и качеството се повиши страшно, на което искам да отговоря подобаващо.

А и аз самата се чувствам много по-добре, когато направя качествен продукт.

Сега подготвям издаването на албум в Испания и Латинска Америка, на испански. В него има по малко от различни стилове – и балади, и денс-латино парчета, да видим как ще бъде приет.

Надявам се само там да се научат да произнасят името ми правилно, защото те не могат да кажат точно Слава, а нещо като „Еслаба“.

Дано да се получат нещата.

Няма как да не те питам къде си прави операцията на гърдите, бързо ли се възстанови и дали смяташ да ги намалиш наистина?

Оперирах се в Германия, сложи ми 325 кубика, възстановяването след операцията беше за седем – осем дни. В един период след операцията озвучителят ми ме будеше сутрин и ми помагаше да стана, но в общи линии се възстанових бързо.

Знаете ли, за първи път говоря за бюста си открито...

Оперирах се след като родих, за да възстановя външния си вид след кърменето. Прави ми впечатление обаче, че този бюст ме прави много едра и заблуждавам хората.

Иска ми се малко да го намаля, за да не ме мислят хората за голямо женище. Лошото е, че сега имам страшно много участия и не знам кога ще ми остане време.

Имаш ли други корекции по тялото?

Не, освен че няколко пъти съм си уголемявала устните, но временно и един път скулите, но не бях доволна, защото лицето ми изглеждаше много едро.

Умишлено избрах такива пълнители, които се разграждат, защото не бях сигурна в резултата.

Ако работата ми не го изискваше, сигурно нямаше да се подложа на корекция на бюста.

Ще пееш ли в предизборната кампания за някоя партия?

Да, имам вече предложения, но честно казано не се интересувам от политика и ми е трудно да назова имена.

Сега вече хонорарът ти по-висок ли ще бъде?

Не, няма промяна. Радвам се, че имам много участия.

Използвани са въпроси и на други медии

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание