Калин Вельов: Десислава сама ще изостави поп-фолка

Излезлият едва ли не погрешка Калин Вельoв за женските настроения вътре, жените в живота му и Слави
24 апр 2007 19:23,
Калин Вельов: Десислава сама ще изостави поп-фолка
Снимка: Булфото

Благородна завист прочетох в очите на колежките ми, когато им казах, че тръгвам за интервю с Калин Вельов.

Дори бях натоварена с тежката задача да го питам дали ще се ожени за една много червенокоса и много мила колежка.

Ех, жени, какво да се прави.

Но че Калин е страшно чаровен, го разбрах в момента, в който ми каза „здрасти“. И много музикален. И единственият, който гледаше музикален канал, а не бившите си съквартиранти в Къщата.

По време на цялото интервю потропваше с крака под масата. Барабанист до мозъка на костите си.

Говорихме си, разбира се, за какво ли не. За музиката у нас, за неговите парчета, за Слави, за женските моменти на дамите в Къщата, за спорт...

Мислиш ли, че СИА Адвъртайзинг имат да ти дават едни сто хиляди лева, защото според мненията във форумите продуцентите те ощетиха?

Не мога да коментирам гласуването, все пак това е игра. Така се е получило. Обясниха ми как е станало, че съм бил на трето място, но после са се активизирали привържениците на седмия и шестия в класирането и аз изведнъж съм изпаднал.

Всеки да го тълкува както си иска.

Не съжалявам. Аз не влязох със спортния хъс да спечеля. Не съм мислил, че мога да спечеля, защото влязоха много силни фигури, с много фенове, а мен ме нямаше седем години наоколо и не мога да претендирам, че мога да спечеля.

Чувствам се победител, защото показах кой съм, как се държа, какъв характер имам. Това ми беше идеята – да припомня на хората кой съм, да се представя на тези, които не ме познават и смятам, че се представих добре.

Да очакваме ли в скоро време нещо ново от теб в такъв случай? Ще осмислиш ли, така да се каже, участието си във ВИП Брадър?

За момента продължавам това, което започнахме с Нина Николина преди година. Снимахме клип на втория сингъл „Всичко е игра“, до няколко седмици ще тръгне по телевизията.

Правим и нов албум, в латино стил, но на български. Надявам се да стане стилен проект.

Ще направиш ли нещо с Десислава? Да се опиташ да я измъкнеш от поп-фолка?

Тя сама ще се измъкне от него. В последния й албум има много соул.

С какво си обясняваш застоя в българската поп музика? Имаме страшно талантливи певци, непрекъснато има предавания за търсене на нови таланти, а нямаме хитове?

Няма композитори, това е истината. Тези, които пишеха естрадните парчета, вече са доста остарели, а новите композитори правят много малко неща, защото нямат сметка.

Тук въпросът с авторските права не е уреден и един композитор не печели нищо друго, освен еднократния хонорар за написването на песента.

Ако в чужбина една песен стане хит, авторът й може да стане милионер само от нея.

Тук не е така и хората нямат стимул да работят. Не мисля, че в следващите пет години нещата ще се променят, за съжаление.

Във визитката за предаването каза, че ти е време да се ожениш вече. Имаш ли кандидатки?

Е, нали не си представяш, че ще тръгна по улиците и ще си търся жена. Вече съм на 33 и смятам, че ми е време да имам сериозна връзка. Достатъчно живях на колела, пътувах, иска ми се да се установя вече.

Като си бил в толкова много държави, кажи ми кои жени са най-горещи в леглото? Казват, че азиатките например са толкова по-различни от останалите, че всеки, който е бил с азиатка, не иска да е с жена от друга раса повече.

Всяка нация има силно емоционални и слабо емоционални хора. Българките са много страстни, все пак сме южноевропейска нация, както и жените в Латинска Америка.

Азиатките са много фини, много чувствени, много женствени, докато европейките са малко по-груби. При азиатките всяко докосване е много нежно, женствено. Но мисля, че изказването е малко крайно.

Успя да се контролираш и да се държиш много джентълменски с Маги в Къщата, въпреки че тя е идеала ти за жена. Всички очаквахме да потвърдиш мачо-имиджа си...

Казвал съм неведнъж, че всичко тръгва от главата, от мозъка, и горко на тези, които мислят с долната си глава.

Аз също съм минавал през такъв палав период, но вече не съм такъв.

Маги ми е приятелка от много време, нямаше как да стане каквото и да е. Женена е, майка е, Деси също, а аз не съм човек, който да разваля семейства.

Изненада ли те поведението на някоя от дамите вътре, все пак се познавахте с някои от преди играта?

Повечето избухвания на жените бяха в едни такива специфични физиологични периоди, в които нервите им не издържат много-много.

Така че нещата имат някакво логично обяснение. Изненада ме Христина, която беше неоснователно нападателна.

Магдалена не ме изненада по никакъв начин. Деси в началото я гледах с недоверие, защото не я познавах добре, но ми беше много забавно. Оказа се, че е много симпатична.

Знаеш ли, разделянето на групи не ми беше никак приятно. Чувствах се добре и с едните, и с другите и не исках само заради зрителите да заемам някаква позиция.

Как поддържаш тялото си? Предполагам, не излизаш от фитнес-залата.

Не, всъщност мразя да ходя на фитнес. Това с тренирането на едното мускулче днеска, на другото – утре, взимането на добавки и т.н. не е за мен.

Тренирам само вкъщи, имам си лост, въженце, дъмбели. Правя лицеви опори и коремни преси, това е.

Сигурно вече знаеш за интервюто на Слави, в което той призна, че е болен от много време. Всъщност знаеше ли или разбра сега?

Винаги съм казвал, че ще ми остане в сърцето това, което преживях с Ку-ку бенд.

За мен Слави е човек с много силен характер. Не беше лесно да се работи с него, но това, за което го уважавам е, че е много амбициозен и непрекъснато вдигаше летвата.

Не виждам, т.е не виждах какво може да го спре. Много е кофти, надявам се да се оправи. Той е много силен характер, не вярвам да се предаде така бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание